City-apartments.nl
Appartement SVA05

Appartement in Spanje, Sevilla

beste dagprijs: zie beneden !


SVA05:  modern, licht 2-kamer-appartement voor 4 personen.


Ligging 

Dit heldere 2-kamer-appartement voor 4 personen is heel gunstig gelegen in het centrum van Sevilla, nl. in de Calle Teniente Borges nabij de Plaza de la Concordia en vlakbij de bushalte (lijn 32) aan de Plaza del Duque, vanwaar u o.a. een goede en snelle verbinding hebt met de overige delen van het centrum en het Centraal Treinstation Santa Justa.

Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het warenhuis El Corte Inglès (Plaza del Duque) en de belangrijkste winkelstraat in het centrum van Sevilla, verder op 10 minuten wandelen van de belangrijkste monumenten van Sevilla:  de kathedraal (een der grootste ter wereld met o.a het praalgraf van Columbus) en de Giralda (klokkentoren), omgeven door een wirwar van middeleeuwse straatjes en pleintjes met authentieke winkeltjes, het in Moorse stijl gebouwde Alcazar met zijn schitterende patio's,  het Archive de Indias en de Plaza de Toros.   Heel interessant is ook het Museo de Belles Artes met prachtige schilderijen van o.a. Murillo en Zurbaran.

Tevens ligt dit appartement op slechts 5 minuten wandelen van de rivier de Guadalquivir, alwaar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of watersporten.  Aan de andere kant van de rivier ligt de wijk Triana, dé bakermat van de flamenco;  talrijke flamenco-muzikanten brachten hier hun jeugd door en hier vindt u dan ook vele gezellige cafés, waar u de echte (authentieke) goede flamenco-zangers kunt bewonderen.  U kunt hier ook heerlijk slenteren door de kleine straatjes  met de kleurige gevels om er bijvoorbeeld de prachtige Azulejo-tegels te kopen en daarna op een van de gezellige terrasje langs de rivier  neer te strijken.

Niet ver van het appartement ligt verder de Alamada de Hercules, een populair ontmoetingsplein in het centrum van Sevilla, in feite een brede laan van 450 m lengte, omzoomd met witte populieren.

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage tegenover het appartement aan de Plaza de la Concordia voor € 20,- per 24 uur.

 

Accommodatie

Licht en modern 2-kamer-appartement (40 m2) voor 4 personen op begane grond op een rustige plek in Sevilla.  Alle kamers van dit appartement zijn voorzien van airconditioning en verwarming.

 

Het beschikt over:

  • heldere living met zithoek, ktv, gratis WiFi-internet en 2-pers. zit/slaapbank;
  • open keuken met eethoek en keramische kookplaat, grote koelkast (met diepvriezer), magnetron en verder kook- en eetgerei; wasmachine;
  • slaapkamer met 2-persoons bed, grote garderobe en schrijftafel;   
  • badkamer met douche, bidet, toilet, haardroger en gel / shampoo;
  • airco in alle vertrekken en verwarming. 

Prijzen SVA05 in euro’s, per appartement en per overnachting: 

 

De residentie werkt met dagprijzen; aarzel niet om deze beste dagprijs voor u even bij ons op te vragen!

 

 Concordia B1 

 2-kamer-appartement 4 personen           

     

Prijzen zijn incl. eindschoonmaak, energiekosten, handdoeken, lakens en alle beddengoed.

In tegenstelling tot onze huurvoorwaarden betaalt u voor dit appartement de aanbetaling per direct aan City Apartments en de restsom voldoet u bij aankomst in Sevilla in cash aan de eigenaar/tussenpersoon.  

 

 

Huur hier alvast uw fiets in Sevilla 

 

Liever een fietstour met gids