City-apartments.nl

Hoe te reserveren? 

HOE TE RESERVEREN ?

Indien u belangstelling heeft voor een of meerdere accommodaties, kunt u ons bellen of mailen voor verdere informatie of om een appartement of studio te reserveren.  Tevens kunt u direct reserveren via de site door de knop "Reserveren" bij de betreffende accommodatie aan te klikken.   U ontvangt van City Apartments op werkdagen dan heel snel antwoord, of uw accommodatie beschikbaar is in de door u gewenste periode (op werkdagen meestal binnen 1 uur; op andere dagen in ieder geval binnen 24 uur!).

Indien de accommodatie beschikbaar is, wordt uw reservering automatisch definitief en ontvangt u van ons een reserveringsformulier, dat u per omgaande voor akkoord retourneert.  Tegelijkertijd voldoet u de aanbetaling (40% van de huursom), vermeerderd met de reserveringskosten (€ 15,-) en de evt. verzekeringspremie(s).

Het restant van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor de dag van aankomst in ons bezit te zijn. Bij reservering binnen 8 weken voor de dag van aankomst voldoet u het totaalbedrag ineens.

Bij sommige accommodaties voldoet u de aanbetaling per omgaande aan City Apartments en het restant van de huursom ter plaatse op de dag van aankomst aan de eigenaar. 

Wanneer wij uw totale betaling ontvangen hebben, sturen we u het aanmeldingsformulier (voucher) met de slotinformatie (naam, adres en telefoonnummer van de residentie met plattegrond en toegangsroute) en evt. andere relevante gegevens.

De reserveringskosten bedragen eenmalig € 15,-  ongeacht het aantal personen of het aantal dagen.  De minimum verblijfsduur is 2 overnachtingen.  Aankomst dagelijks vanaf 15.00 uur; vertrek ca. 10.00 uur (in enkele gevallen is er een minimum verblijfsduur van 7 nachten, met aankomst en vertrek op zaterdag). Bij diverse accommodaties zijn bij langer verblijf flinke kortingen mogelijk.

Bij een aantal accommodaties zal er ter plekke toeristenbelasting en/of een waarborgsom worden gevraagd, die u kunt voldoen met credit-card (restitutie waarborgsom - na controle - op dag van vertrek).

Tenslotte raden wij u aan een goede annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Dit kan uiteraard ook direkt bij de boeking door City Apartments geregeld worden!!


Voor inlichtingen en/of reserveringen:

TELEFOON:  010 - 265 36 59  

MOBIEL: 06 - 248 80 386
E-mail: info@city-apartments.nl

Administratie-adres:
CITY APARTMENTS
Statenweg 45 E
3039 HC ROTTERDAM / Nederland

 

Telefoon: 010 - 265 36 59

 


K.v.K. Rotterdam 59729023