City-apartments.nl
Appartement SVA02

Appartement in Spanje, Sevilla

beste dagprijs: zie beneden!


SVA02:  Comfortabele kamers voor 1 – 2 (evt. 3) personen


Ligging

Dit stijlvolle hotel met comfortabele kamers voor 1 - 2 (evt. 3) personen is bijzonder gunstig gelegen, nl. in de Joodse wijk, de “Barrio de Santa Cruz”, in een smal straatje midden in het monumentale, historische hart van Sevilla en dichtbij de onder no. 1 genoemde residentie Murillo. De wijk Santa Cruz is bekend door haar prachtige kathedraal (een der grootste ter wereld met o.a het praalgraf van Columbus), het Alcazar met zijn mooie patio’s, de prachtige Murillo-tuinen en verder door een wirwar van middeleeuwse straatjes en pleintjes, met authentieke winkeltjes, flamencobars, gezellige tapasbars en restaurantjes (bijna deur aan deur!). Dit hotel ligt tevens op wandelafstand van het winkelcentrum en alle andere belangrijke bezienswaardigheden van deze gezellige stad aan de rivier de Guadalquivir in Andalusië. Busstation El Prado: 600 m. Centraal station (Santa Justa): 1200 m; vliegveld: 12 km.

 

Het stijlvolle, moderne hotel is gevestigd in een fraai 18de-eeuws pand en het biedt 21 heel comfortabele, complete en smaakvol ingerichte kamers voor 1 – 3 personen. Het hotel beschikt uiteraard over liften.

 

Alle kamers beschikken over airconditioning, verwarming, ktv (satelliet), gratis WiFi-internet (tevens evt. laptop in de lounge te huur), telefoon (direct), 1, 2 of 3 bedden en badkamer met ligbad, bidet en toilet.  Regelmatige schoonmaak en vernieuwing linnengoed.
Ontbijtbuffet mogelijk in ontbijtruimte of in de patio (in lente en zomer) voor € 6,- p.p. Verder kunt u ten allen tijde koffie of thee gebruiken.  Er is een parking op loopafstand van het hotel.(€ 12,- per 24 uur). Bij het hotel is tevens een parking voor fietsen.

 

Pijzen SVA02  in eruro's per kamer en per nacht:

 

De residentie werkt met dagprijzen; aarzel niet om deze beste dagprijs voor u even bij ons op te vragen!

 

1-persoons

kamer  

2-pers. kamer   

2-pers.bed  

 

2-persoons

kamer

2x1-p.bed  

 

2-persoons

kamer superior

2x1-p. bed

Extra bed

 

 

Huur hier alvast uw fiets in Sevilla

 

Liever een fietstour met gids