City-apartments.nl
Appartement SVA01A

Appartement in Spanje, Sevilla

zie beste dagprijs hieronder!


SVA01A:  luxe appartementen voor 1 – 5 personen


Ligging

Deze residentie is bijzonder gunstig gelegen, nl. in de wijk “Barrio de Santa Cruz” , in een smal straatje midden in het monumentale, historische hart van Sevilla. De wijk Santa Cruz is bekend door haar prachtige kathedraal (een der grootste ter wereld met o.a het praalgraf van Columbus), het Alcazar met zijn mooie patio’s, de prachtige Murillo-tuinen en verder door een wirwar van middeleeuwse straatjes en pleintjes, met authentieke winkeltjes, flamencobars, gezellige tapasbars en restaurantjes (bijna deur aan deur!).
De residentie ligt tevens op wandelafstand van het winkelcentrum en alle andere belangrijke bezienswaardigheden van deze gezellige stad aan de rivier de Guadalquivir in Andalusië. Busstation El Prado: 600 m. Centraal station (Santa Justa): 1200 m; vliegveld: 12 km.

Bijzonderheden

Deze residentie biedt 3 types elegante en comfortabel ingerichte appartementen (verdeeld over 3 etages), nl. :

studio's voor 1-2 personen,  2-kamer-appartementen voor 1-3 personen (type A) en 3-kamer-appartementen voor 3-5 personen (type B).
De appartementen zijn alle voorzien van airconditioning en verwarming.

Op loopafstand van de residentie ligt een openbare parking.

 

Alle appartementen beschikken over:

  • comf. living met eet- en zithoek, ktv, telefoon, gratis draadloos internet, kluisje en 1-pers. zit/slaapbank (in studio: 2-pers. bed of 2x1-pers. bed); complete keuken met keramische kookplaat, koelkast, magnetronoven en alle kook- en eetgerei;
  • 1 aparte slaapkamer (Type A) met 2-pers. of 2x1-pers. bed / 2 aparte slaapkamers (Type B) met 2-pers. bed + 2x1-pers. bed;
  • 1 badkamer met ligbad of douche en toilet (Type A) / 2 badkamers met ligbad en toilet (type B).

Prijzen SVA01A in euro’s, per appartement en per overnachting op aanvraag!  De residentie werkt met dagprijzen; aarzel niet om deze beste dagprijs voor u even bij ons op te vragen!

 

Studio 2 pers.

Type A: 1 - 3 pers.

Type B: 3 - 5 pers.

Prijzen zijn altijd  incl. energiekosten, dagelijkse schoonmaak (m.u.v. keuken) en regelmatige vernieuwing hand- en bedlinnen.

 

Huur hier alvast uw fiets

 

Liever een fietstour met gids