City-apartments.nl
Appartement ROM54

Appartement in Italië, Rome

v.a. € 60,- per nacht


ROM54:  comfortabel 2-kamer-appartement voor 2 personen.

 

Ligging

Dit bijzonder heldere en comfortabele 2-kamer-appartement voor 2 personen ligt nabij Centraal Station Termini, en wel in de Via Tiburtina in de wijk S. Lorenzo.  Het appartement ligt tegenover de - door een mooi park omgeven - Villa Mercede en dichtbij "La Sapienza", de universiteit van Rome;  u bevindt zich hier dus in de studentenwijk van Rome met talrijke restaurantjes (o.a. de beroemde Tram Tram en Pommidoro maar ook vele goedkope restaurantjes), pizzeria's, pubs (en koffiebarretjes die ook boekhandel zijn), wijnbars, clubs en alle soorten winkeltjes en supermarkten. Ongeveer tegenover het appartement ligt de chocoladefabriek Said (echt een aanrader).

Bus 71 stopt voor de deur en brengt u in "no time" naar het historische centrum rond de Spaanse Trappen.  Bovendien kunt u vanaf station Termini met de metro snel alle "highlights"  van Rome bereiken.  Het centrale metro-,  trein-  en bussstation Termini ligt op 800 m.

Bezienswaardigheden in de wijk:  de historische Basilica San Lorenzo, die in de 4e eeuw gebouwd werd door Keizer Constantino op het graf van de martelaar Lorenzo (in deze basiliek is trouwens ook het graf van Sint Stefanus, de eerste martelaar van de Christenen) en de Porta Tiburtina, de oude toegangspoort naar het centrum van Rome, een soort "Arc de Triomphe", gebouwd door keizer Augustus.

Rondom de basilica is een leuke versmarkt en op sommige dagen vlooienmarkt. In de zomer zijn er talloze activiteiten; open cinema en muziek. 

 

Accommodatie

Dit bijzonder heldere en comfortabele 2-kamer-appartement (35 m2) voor 2 personen bevindt zich op de 2e etage (met lift) van een historisch pand. Baby-bedje op verzoek (€ 5,- per nacht). Evt. extra bed mogelijk voor een kind onder 10 jaar (€ 10,- per nacht).

 

Het appartement beschikt over:

  • kleine, heldere woon- / eetkamer; Wifi;
  • keukenhoek met koelkast, 4-pits gasfornuis, oven, Ital. cafétière, broodrooster en alle kook- en eetgerei;
  • slaapkamer met 2-persoons bed, grote garderobekast en ktv;
  • comfortabele badkamer met douche, toilet en haardroger;
  • strijkijzer en -plank;
  • verwarming.

Prijzen ROM54 in euro's per appartement, per nacht (minimum 3 nachten):

 

 7 jan. - 30 jan.

februari - juli + augustus - november  

1 persoon 

60

2 personen 

76

 

 maart t/m juni

september - oktober - december 

 1 persoon

70

 2 personen

87

 

 Pasen

23 december - 7 januari

 1 persoon

97

 2 personen  

97

De eindschoonmaak, de energiekosten, handdoeken, lakens en alle beddengoed is in de prijs inbegrepen.  Gratis vernieuwing bed- en handlinnen 1x per week.

In tegenstelling tot onze huurvoorwaarden betaalt u voor dit appartement de aanbetaling per direct aan City Apartments (via internetbetaling, c.q. telefonische overboeking) en de restsom voldoet u bij aankomst in Rome cash in euro’s aan de eigenaar.   Tevens voldoet u daar de toeristenbelasting van € 3,50 per persoon, per nacht.

Attentie: bij late aankomst (tussen 19.00 en 01.00 uur) extra kosten (€ 20,-) ter plekke te voldoen.

 

Beschikbaarheid appartement Tiburtina

 

 

Boek hier alvast uw fiets in Rome