City-apartments.nl
Appartement LON01

Appartement in Groot-Brittannië, Londen

v.a. € 146,- per nacht


LON01:  comfortabele studio’s en appartementen voor 2 - 6 personen

Ligging

Deze comfortabele appartementen voor 2 - 6 personen met balkon liggen op een perfecte locatie in de wijk Kensington, de fraaie ambassadewijk, met winkels die bijna net zo chic zijn als in Knightsbridge. We bevinden ons hier in de Kensington Church Street, die alom bekend is om haar antiekwinkels.
Metrostation Notting Hill Gate (Central, Circle en District Lines) ligt direct om de hoek (100 m), zodat u alle bezienswaardigheden van Londen snel en makkelijk kunt bereiken.
De ligging van deze residentie is dus heel gunstig als uitvalsbasis tussen Portobello Road (oudste antiekmarkt ter wereld!), Kensington en de drukke stad.
Diverse winkels, supermarkten, banken, restaurants, pubs en wasserettes liggen in de directe omgeving van de residentie.

 

Bijzonderheden

De residentie beschikt over comfortabele studio’s voor 2 personen, 2-kamer-appartementen voor 2 - 5 personen en 1 drie-kamer-appartement voor 6 personen.  Alle appartementen hebben een balkon.

U kunt uw auto gratis parkeren in de (beperkte) parkeergarage; ze is niet te reserveren, dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Deze appartmenten liggen niet alleen heel gunstig, maar ze zijn ook ruim en comfortabel. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming / elektrische verwarming en een lift.  Bagageruimte beschikbaar (behalve op zondag!).

 

Alle appartementen beschikkken over:
  • een gezellige living met eethoek, zithoek, balkon, KTV, telefoon (normale British Telecom-prijzen), WiFi-internet; 
  • volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaten, magnetron en alle kook- en eetgerei;
  • badkamer met ligbad (+ douche) en toilet;
  • verwarming.
     

Studio’s voor 2 personen:  2-persoons bed (evt. 2x1-pers. bed); 1 extra bed of kinderbed kan gratis bijgeplaatst worden;

 

2-kamer-appartementen voor 3 personen (klein), 4 personen (middel) of 5 personen (groot): 

 

de living heeft nu een 2-pers. zit/slaapbank en er is een extra slaapkamer (2-pers. bed, 2x1-pers. bed of 3x1-pers. bed); de kleinere 2-kamer-appartementen zijn voor 3 personen, de middelgrote voor 4 personen en de extra grote voor 5 personen.

 

3-kamer-appartement (60 m2) voor 6 personen:

indeling als 2-kamer-appartement, maar nu met 2 aparte slaapkamers (slaapkamer 1 met 2-pers. bed  //  slaapkamer 2 met 2x1-pers. bed);  in de ruime living staat bovendien een 2-pers. zitslaapbank.

 

Attentie: in elk appartement kan een kinderbed gratis bijgeplaatst worden en soms kan ook een extra 1-pers. bed bijgeplaatst worden (zie prijzentabel).

 

Prijzen LON01  in euro’s per appartement en per nacht:
                   

 20 maart - 31 oktober   

per nacht 

    1 november - 19 maart 

  per nacht 

studio 2 personen  

2-pers. of 2x1-pers. bed  

(gratis extra bed mogelijjk) 

             185        

  146   

2-kamer-appartement "klein" 

3 personen 

living: zitslaapbank 2 pers.

slaapkamer: 2-pers. bed 

   216        

174

2-kamer-appartement "middel"   

4 personen

living: zitslaapbank 2 pers.

slaapkamer: 2x1-pers. bed 

of 2-pers. bed  

(gratis extra bed: alleen mogelijk

in combinatie met 2-pers. bed

248   

197

2-kamer-appartement "groot"

5 personen  

living: zitslaapbank 2 pers.

slaapkamer: 3x1-pers. bed      

280   

 223

3-kamer-appartement (60 m2

6 personen

living: zitslaapbank 2 pers.

slaapkamer 1: 2-pers. bed

slaapkamer 2: 2x1-pers. bed

 341   

  273

(Prijswijzigingen i.v.m. koers Engels Pond voorbehouden!) 

Onze prijzen zijn incl. dagelijkse schoonmaak (behalve in wkd), energiekosten, hand- en theedoeken, lakens en alle beddengoed (handlinnen wordt 1x per 3 dagen vernieuwd, bedlinnen 1x per week).   Ook de privé-parking is in de prijs inbegrepen (ze is echter niet vooraf te reserveren!). In alle appartementen is WiFi-internet!

Allerhande andere benodigdheden zijn gratis verkrijgbaar.  Aarzel dus niet om te vragen wat u nodig heeft!  Bijzonder vriendelijke en persoonlijke service! 

In tegenstelling tot onze algemene huurvoorwaarden dient bij deze residentie de totale betaling per omgaande te geschieden via internetbetaling of telefonische overboeking. 

 

Ontdek London op de fiets!