City-apartments.nl
Appartement BR01

Appartement in België, Brugge

v.a. € 78,- per nacht


BR01:  Luxe appartementen in het centrum van Brugge voor 1-6 personen.


Ligging

Deze keurige en comfortabele appartementen bevinden zich in het centrum van het schilderachtige Brugge: op een rustige locatie – Goezeput - tussen de kathedraal Sint-Salvators en de Onze-Lieve-Vrouwekerk; ze zijn gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf uw appartement hebt u alle bezienswaardigheden van deze romantische stad op loopafstand. Het is er heerlijk toeven in een quasi ongerept decor, want Brugge is in feite één groot openluchtmuseum. U kunt er de Vlaamse Primitieven bewonderen (in diverse musea), heerlijke chocolade proeven (chocolade museum en The Chocolate line van Dominique Persoone), de kantwerksters bij het Begijnhof, de fraaie grachten en geveltjes, of u laat uw romantiek de vrije teugel op en om het Minnewater . . . . .
Tevens is Brugge een geschikt uitgangspunt voor een bezoek aan de andere Vlaamse cultuursteden (Gent, Antwerpen en Brussel) en aan de Belgische kust (Zeebrugge 10 km, Oostende).
Brugge is kortom een stad voor alle seizoenen!

Accommodatie

Deze comfortabele en smaakvol ingerichte appartementen bevinden zich dus op een rustige locatie in het centrum (met lift!). Ze liggen op de begane grond (L, L+ en XL+), 1e etage (XL) en 2e (=hoogste) etage (XXL); de appartementen op de begane grond kijken uit op de straat of op het terras en de Onze-Lieve-Vrouwekerk en/of het Oud Sint-Janshospitaal. De appartementen op de etages hebben mooi uitzicht op de Sint-Salvatorskathedraal en/of het Oud Sint-Janshospitaal.
Er is een privé-parking binnen de omheining.
Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras op de binnenplaats!

Er is een appartement L aan het terras geschikt voor rolstoel, met extra brede deuren en aangepaste douche.

 

Ze worden onderverdeeld in 5 types:

Type L
Comfortabel 2-kamer-appartement (± 30 m2) voor 1 - 2 personen:
Ruime, gezellig ingerichte woon/slaapkamer met KTV, gratis WiFi-internet, radio, eethoek en zithoek met sofa; volledig ingerichte keukenhoek met 4 elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en alle kook- en eetgerei; aparte slaapkamer met 2x1-persoons bed; badkamer met zit/ligbad en toilet.

Type L +  (idem als L, maar aan terras)


Type XL
Comfortabel 2-kamer-appartement (± 40 m2) voor 2 - 4 personen:
Ruime, gezellig ingerichte woon/slaapkamer met KTV, gratis WiFi-internet, radio, eethoek en zithoek met zit/slaapbank (2x1-persoons); volledig ingerichte keukenhoek met 4 elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en alle kook- en eetgerei; aparte slaapkamer met 2x1-persoons bed; badkamer met zit/ligbad of ligbad en toilet.

 

Type XL + (idem als XL, maar aan terras)Type XXL
Comfortabel 3-kamer-appartement (± 60 m2) voor 5 - 6 personen:
Ruime, gezellig ingerichte woon/slaapkamer met KTV, gratis WiFi-internet, radio, eethoek en zithoek met zit/slaapbank (1-persoons); volledig ingerichte keukenhoek met 4 elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en alle kook- en eetgerei; 2 aparte slaapkamer 1 (2x1-persoons bed), slaapkamer 2 (2x1-pers. bed of 3x1-pers. bed); badkamer met ligbad en toilet.

 

Deze 5 types appartementen zijn nog te combineren met een extra 2-persoons kamer met badkamer ( € 64,- per nacht )  (bv. een koppel in een appartement XL en een ander koppel in de 2-persoons kamer en toch samen eten).

ATTENTIE: aangezien de eigenaar in het verleden vaker lawaaioverlast heeft gehad van huurders, wil hij geen groepen feestvierende jongeren meer in zijn 3-kamer-apparte-menten, want dat vindt hij onaanvaardbaar voor de andere gasten.  Hij accepteert alleen families of andere groepen met een gemiddelde leeftijd vanaf ca. 40 jaar!  Het is namelijk een rustig familiehotel.

 

Prijzen BR01  in euro's per appartement en per nacht (minimum 3 nachten):
BONOBO 

2-kamer-app. Type L

(ca. 30 m2)

1 slaapkamer

2-kamer-app. Type L

aan terras

(ca. 30 m2)

1 slaapkamer

2-kamer-app. Type XL

(ca. 40 m2)

1 slaapkamer

2-kamer-app. Type XL

aan terras

(ca. 40 m2)

1 slaapkamer

1 persoon

78

88

 

 

2 personen

88

98

 

 

 

 

 

 

 

2 - 4 personen

 

 

142

160

 

3-kamer-app. Type XXL

(ca. 60 m2)

2 slaapkamers

 

 

 

4 – 6 personen

192

 

 

 

Eventueel extra:

Prijs parkeerplaats op afgesloten privé-parking van de residentie:  (een echte luxe in hartje centrum!):  € 10,- per auto, per nacht.  Ontbijt mogelijk:  € 10,- per persoon.

Aankomst: v.a. 15.00 uur;  vertrek ca. 10.00 uur.

De prijzen zijn incl. eindschoonmaak (geen afwas!), energiekosten, handdoeken (1 set p.p.), lakens en alle beddengoed.  Toeristenbealsting:  € 2,12 per volwassene, per nacht.

 

 

Ontdek Brugge per fiets.